I Skip to main content

Solcellsinstallationer är ett snabbt växande område inom energisektorn, särskilt för villor. Att installera solpaneler gör att du kan generera din egen el och bli mer självförsörjande när det kommer till energi. Dessutom har solpanelsinstallationer förbättrats under de senaste åren och är mer allmänt tillgängliga, vilket gör dem mer anpassade för vanliga husägare.

efterfrågan solceller

Hög efterfrågan på solceller

Det råder en enorm efterfrågan på solceller, inte bara i Sverige utan i hela Europa. Det ökade trycket påverkar såväl leveranstider som produktion. Stigande materialpriser, inflation och komponentbrist är några av de utmaningar som påverkar leveranserna.
 
Tyvärr har omständigheter i marknaden gjort att leveranstiden förlängts, som från början har varit ca. 3 månader.
 
Allt fler monterar solpaneler på sina tak. Det senaste halvåret har andelen som nyttjat det gröna avdraget för solceller, laddstolpar och batterier ökat med 140 procent jämfört med året innan. Det har medfört att väntetiden nu är extra lång.
 
Vi på Decasol tror på en enorm tillväxt och arbetar för att kunna tillgodose den stora efterfrågan som sker på marknaden. Det är mycket svårt att göra någon bedömning om tillgången på komponenter framöver, men fokuset ligger på att säkra komponenter till alla beställda anläggningar.
 
Att hitta en installatör som har djup kunskap om installationer av solcellsanläggningar och meriterad för att ge bra kundservice och support är viktigt. Att följa metoden steg för steg är avgörande eftersom en bristfällig installation kan leda till problem. Det är därför Decasol levererar och installerar kompletta solcellsanläggningar och laddinfrastruktur till privatpersoner, BRF, lantbrukare och företag. Decatak ingår även i Deca-familjen, för mer information besök vår hemsida: www.decatak.se
 
Vi gör vårat bästa och vill att ni som kund ska känna er trygga i valet av Decasol.
 
Vi blickar med förväntansfulla ögon!
 

Decasol levererar och installerar kompletta solcellsanläggningar och laddinfrastruktur till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbrukare och företag.