Laddboxar

Vi på Decasol vill vara med och hjälpa våra kunder att ställa om till en smartare och mer förnybar framtid. Genom att installera laddboxar så framtidssäkrar ni er fastighet inför den pågående elbilsrevolutionen. Vi på Decasol erbjuder marknadsledande laddboxar anpassade för dig.

Genom att installera en laddbox från oss så skapar ni värde för era boende, era kunder era anställda eller för dig själv om du bor i en villa. Vi är redo att hjälpa er oavsett hur stort eller litet ert projekt är.

Vi tar ett helhetsansvar och garanterar att det blir precis så som ni hade tänkt er. Vi är med er från start till mål.

5 anledningar till varför du bör installera en laddbox hemma eller på jobbet

ü  Billigare – Det är billigare att ladda elbilen hemma än via snabbladdare som finns utmed större vägar.

ü  Säkrare – Det går att ladda elbilen via ett vanligt eluttag hemma, men en laddbox är säkrare på grund av sina inbyggda säkerhetsfunktioner som gör att elen bryts ifall det uppstår något fel, exempelvis om bilen inte är korrekt ansluten.

ü  Framtidssäkra Framtiden är elbilar, varför inte säkra upp med en laddbox nu när det finns ett stöd på 50%?

ü  EffektivareMed en smart laddbox kan du ladda bilen snabbare och under de timmar på dygnet då elen är som billigast. Laddboxen löser detta på egen hand.

ü  Värdeskapande – Du skapar ett mervärde för dig själv och/eller dina boende eller anställda genom att erbjuda elbilsladdning.

Psst, Installerar du både solpaneler på taket och en laddbox på markplan så ser vi självklart till att du får ett svårslaget paketpris.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och konsultation.