I Skip to main content

Edis Terzic
Verkställande Direktör

VD Decasol AB

Vill man anlita ett tryggt och seriöst företag så är vi alltid kundernas första val.”

Decasol AB och koncernens solcellssatsning har varit på tapeten under en längre tid och är vårt nästa bidrag i miljöarbetet som utgör kärnan i vår koncern. Innan starten har vi säkerställt att allt är på plats. Den erfarenheten som vi har saknat har vi tagit in via tillsättning av nyckelpositioner i företaget. Vi har erfarna miljöingengörer, produktionsledare, soltekniker och solmontörer i bolaget. Vi tar med oss vår långa erfarenhet i branschen, starka ekonomiska ställning och viktigast av allt våra nöjda kunder i den här satsningen också.” Säger, Edis Terzic, VD Decasol.

”Vill kund anlita en trygg och seriös partner för takvård och solcellsinstallationer så är vår ambition att vara kundens första val. Allt detta styrks bl.a. utav vår AAA-märkning utav kreditbedömningsbolaget Bisnode, våra 17 år i branschen och vårt kundbetyg på 4.7/5.0 på reco.se som visar helheten.”

”Hållbarhet är nämligen det ord som genomsyrar vårt företag och vi kommer jobba vidare på fler lösningar mot en mer hållbar framtid. Just detta gör mig extra stolt över att arbeta på Decatak och hållbarhet kommer vara det ledord som driver vårt företag framåt.”

”Det känns skönt att kunna lämna en 10-års garanti och veta att kunden vet att vi lämnade vår första garanti till en annan kund för 17 år sedan och att vi alltid har hållit vad vi lovat. Er och vår gemensamma framtid Vår strategi framåt är att fokusera på bostadsrättsföreningar och HSB-föreningarna har utgjort en kärna i denna strategi. Genom åren har samarbetet varit väldigt bra och vi har inte en enda förening som inte har varit nöjd efter slutfört arbete. Precis som alla företag så bör föreningar också ta sig en funderare på hur man jobbar rätt och hållbart med underhåll m.m. Att se över taket regelbundet och ta hand om det för att inte behöva byta ut det oftare än nödvändigt är en självklarhet i min värld. Endast så sparar vi på jordens resurser. Speciellt med tanke på att betong är en ändlig resurs. Likaså bör föreningar och dess medlemmar fundera på sitt kollektiva klimatavtryck och se till att samtliga gör vad de kan för att arbeta hållbart. Installera solceller för att producera sin egen el, erbjuda laddstolpar så att medlemmarna har möjlighet att privat inhandla el-bilar för att kunna påverka det hela i ytterligare ett led. Under min tid har vi flyttat huvudkontoret till en energieffektiv industrifastighet med ett större lager för att minska transportkostnader, installerat solceller och laddstolpar och köpt in miljövänliga fordon. För varje ny kund så kommer vi donera 100 kr till Naturskyddsföreningen och vi har redan under 2021 donerat 100.000 kr och är en utav deras största bidragsgivare. Det är så vi gör skillnad, hur gör ni?” Säger, Edis Terzic, VD Decasol.