fbpx I Skip to main content
Finansiera ditt köp av solceller

Finansiering Solceller

I ett samarbete mellan Deca-koncernen och Wasa Kredit AB erbjuder vi dig som kund en förmånlig finansieringslösning.

Hållbar finansiering

Tillsammans med Wasa Kredit, en del av läns­försäkringsgruppen, erbjuder vi dig ett flexibelt sätt att dela upp din betalning. Med delbetalning kan du betala ett mindre belopp varje månad istället för att betala allt på en gång. Prata med oss så kan vi gå igenom vilket upplägg som passar dig bäst. Vid ansökan om kredit eller lån för delbetalning görs en sedvanlig kreditbedömning.


 

  • Välj själv vilken månadskostnad som passar just dig. Vi erbjuder räntefri delbetalning 24 eller 36 månader
  • Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnader.
  • Räntefritt till max 100 000 kr/person.
Exempel: Finansiering Solceller

Här kommer ett exempel om du handlar för 100 000 kronor och väljer delbetalning på 36 månader. Din månadskostnad blir då 2 778 kronor (amortering plus administrationsavgift). Utöver detta betalar du en engångsavgift på 495 kronor i uppläggningsavgift. Den totala kostnaden blir 102 115 kronor.

Går det att delbetala fakturan?

Ja, vi erbjuder delbetalning via vår samarbetspartner Wasakredit. Där erbjuder vi räntefri delbetalning upp till 100 000 kr per kund. Är ni två i hushållet kan båda söka om delbetalning upp till 200 000 kr. 

Vilka krav kräver Wasakredit för delbetalning?

De krav som Wasakredit ställer är inga betalningsanmärkningar, fast anställning samt en årsinkomst över 160 000 kr.  

Görs en kreditbedömning?

Vid ansökan om kredit eller lån för delbetalning görs en sedvanlig kreditbedömning.

Prata med oss så kan vi gå igenom vilket upplägg som passar dig bäst.

Ett växande område

Solcellsinstallationer är ett snabbt växande område inom energisektorn, särskilt för villor. Att installera solpaneler gör att du kan generera din egen el och bli mer självförsörjande när det kommer till energi. Dessutom har solpanelsinstallationer förbättrats under de senaste åren och är mer allmänt tillgängliga, vilket gör dem mer anpassade för vanliga husägare.

Solcellsinstallationer med Decasol

Att hitta en installatör som har djup kunskap om installationer av solcellsanläggningar och en meritlista för att ge bra kundservice och support är viktigt. Det är därför Decasol levererar och installerar kompletta solcellsanläggningar och laddinfrastruktur till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbrukare och företag.