Om oss

Välkommen in till oss!

DecaSol levererar och installerar kompletta solcellsanläggningar och laddinfrastruktur till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbrukare och företag. Vi har vårt kontor i Jönköping men våra montörer och säljare finns utspridda från Uppsala i norr till Malmö i söder.

Vi arbetar med marknadsledande produkter från kända tillverkare som har förnybar energi och kvalitet som sina ledstjärnor.

Vi ingår i Decatak-koncernen som har över 25 års erfarenhet av takvård. Du kan känna dig trygg med oss, vi har varit med länge och kan stå för våra garantier.

Edis Terzic, Verkställande Direktör

Vill man anlita ett tryggt och seriöst företag så är vi alltid kundernas första val.”

DecaSol AB och koncernens solcellssatsning har varit på tapeten under en längre tid och är vårt nästa bidrag i miljöarbetet som utgör kärnan i vår koncern. Innan starten har vi säkerställt att allt är på plats. Den erfarenheten som vi har saknat har vi tagit in via tillsättning av nyckelpositioner i företaget. Vi har erfarna miljöingengörer, produktionsledare, soltekniker och solmontörer i bolaget. Vi tar med oss vår långa erfarenhet i branschen, starka ekonomiska ställning och viktigast av allt våra nöjda kunder i den här satsningen också.

Vill kund anlita en trygg och seriös partner för takvård och solcellsinstallationer så är vår ambition att vara kundens första val. Allt detta styrks bl.a. utav vår AAA-märkning utav kreditbedömningsbolaget Bisnode, våra 17 år i branschen och vårt kundbetyg på 4.7/5.0 på reco.se som visar helheten. 

Hållbarhet är nämligen det ord som genomsyrar vårt företag och vi kommer jobba vidare på fler lösningar mot en mer hållbar framtid. Just detta gör mig extra stolt över att arbeta på Decatak och hållbarhet kommer vara det ledord som driver vårt företag framåt.

Läs hela texten →

Det känns skönt att kunna lämna en 10-års garanti och veta att kunden vet att vi lämnade vår första garanti till en annan kund för 17 år sedan och att vi alltid har hållit vad vi lovat. Er och vår gemensamma framtid Vår strategi framåt är att fokusera på bostadsrättsföreningar och HSB-föreningarna har utgjort en kärna i denna strategi. Genom åren har samarbetet varit väldigt bra och vi har inte en enda förening som inte har varit nöjd efter slutfört arbete. Precis som alla företag så bör föreningar också ta sig en funderare på hur man jobbar rätt och hållbart med underhåll m.m. Att se över taket regelbundet och ta hand om det för att inte behöva byta ut det oftare än nödvändigt är en självklarhet i min värld. Endast så sparar vi på jordens resurser. Speciellt med tanke på att betong är en ändlig resurs. Likaså bör föreningar och dess medlemmar fundera på sitt kollektiva klimatavtryck och se till att samtliga gör vad de kan för att arbeta hållbart. Installera solceller för att producera sin egen el, erbjuda laddstolpar så att medlemmarna har möjlighet att privat inhandla el-bilar för att kunna påverka det hela i ytterligare ett led. Under min tid har vi flyttat huvudkontoret till en energieffektiv industrifastighet med ett större lager för att minska transportkostnader, installerat solceller och laddstolpar och köpt in miljövänliga fordon. För varje ny kund så kommer vi donera 100 kr till Naturskyddsföreningen och vi har redan under 2021 donerat 100.000 kr och är en utav deras största bidragsgivare. Det är så vi gör skillnad, hur gör ni? VD, Edis Terzic

Dölj texten

Deca – Ett självklart val!

Vi har genom åren fått exceptionella utmärkelser som vi är mycket stolta över. Allt från årets gasellbolag till högsta kreditvärdighet. Vi är ett rekommenderat företag av oberoende institut med högsta betyg från kunder.

Vi som jobbar på Decatak

Fredrik Murray
Kundansvarig

fredrik@decatak.se

Martin Kronqvist
Kundansvarig

martin@decatak.se

Alexander Svenberg
Kundansvarig

alexander@decasol.se

Nour Reda
Kundansvarig

nour@decatak.se

Calle Lilja
Kundansvarig

calle@decatak.se

Simon Murray
Kundansvarig

simon@decatak.se

Zandra Andersson
Kundansvarig

zandra@decatak.se

Bajro Gusinac
Kundansvarig

bajro@decatak.se

Helen Martinovski
Kundtjänst

helen@decatak.se

Daniel Ljungskog
Kundansvarig

daniel@decatak.se

Pelle Bergsten
Kundansvarig

pelle@decatak.se

Sebastian Lunsjö
Kundansvarig

sebastian@decatak.se

Edis Terzic
Verkställande Direktör

edis@decatak.se

Lina Olin
Marknad

lina@decatak.se

Madelene Jacobsson
Ekonomi

madde@decatak.se

Lejla Simeunovic
Ekonomi

lejla@decatak.se

Daniel Murray
Produktionsledare

daniel@decasol.se

Jan Goz
Produktionsledare

can@decatak.se

Andrea Kalman
Ekonomi

andrea@decatak.se

Hilal Reda
Produktionsledare

hilal@decatak.se

Manfred Goz
produktionschef

mustafa@decatak.se

Cem Goz
Produktionsledare

cem@decasol.se

.