fbpx I Skip to main content

Laddbox

Smidig och intelligent elbilsladdning som anpassar sig till alla elektriska fordon, spänningar och elnät.  

Wallbox laddbox

Wallbox Pulsar är en avancerad laddbox för elfordon som erbjuder användarvänlig och säker laddning. Den är utformad med modern teknologi och smarta funktioner som gör laddningsprocessen smidig och effektiv. Med en stilren och kompakt design passar den väl in i både hem- och företagsmiljöer.

Pulsar laddbox har kapacitet för snabbladdning och erbjuder olika anslutningsalternativ för att passa olika elbilar. En användarvänlig display ger tydlig information om laddningsstatus och energiförbrukning. Dessutom kan Pulsar laddbox anslutas till mobilapplikationer för fjärrstyrning och övervakning av laddningen. Med dessa funktioner blir laddningsprocessen smidig och anpassningsbar efter individuella behov.

Sammanfattningsvis är Wallbox Pulsar en pålitlig och innovativ laddbox som kombinerar användarvänlighet med avancerad teknologi. Den är idealisk för både privatpersoner och företag som vill ha en pålitlig laddningslösning för sina elfordon.

laddbox

Huawei smart charger

Huawei Smart Charger är en avancerad laddningslösning för elfordon som erbjuder effektiv och intelligent laddning. Den är utformad med avancerad teknologi för att optimera laddningsprocessen och maximera energieffektiviteten. Med smarta funktioner som fjärrövervakning och schemaläggning möjliggör den en bekväm och anpassningsbar laddningsupplevelse för användarna.

Dessutom är Huawei Smart Charger kompatibel med olika typer av elfordon och integreras sömlöst med smarta hemsystem. Det är en pålitlig och framtidssäker laddningslösning för både privatpersoner och företag som strävar efter hållbar och effektiv elfordonsladdning.

Kraftfull, smart och säker laddning

Ladda bilen med egen el

Vi erbjuder laddboxar som är gjorda för att fungera i harmoni med dina solpaneler.

Smart laddning

Kan anslutas till mobilapplikationer för fjärrstyrning och övervakning av laddningen.

Framtidssäker laddningslösning

Pålitlig och framtidssäker laddningslösning för både privatpersoner och företag som strävar efter hållbar och effektiv elfordonsladdning.

50% skattereduktion på laddboxar

Installera laddbox med bidrag för grön teknik. När du köper en laddbox med installation till ditt hem är du berättigad en skattereduktion på 50 %

FAQ

Laddbox

Hur installerar jag laddbox?

För att uppfylla kraven för installation av laddbox måste installationen göras av en certifierad elektriker, vilket vi på Decasol erbjuder.

Är alla laddboxar kompatibla med alla bilar?

De laddboxar vi erbjuder är europeisk standard (typ 2) och fungerar till alla elbilar som har denna standard.

Vad är skillnaden på enfas och trefas laddning?

Modernare bilar har vanligtvis möjlighet att laddas med både enfas- och trefasladdningstekniker. Den väsentliga skillnaden är att trefasladdning delar upp strömmen i tre separata ledare istället för en enda, vilket möjliggör en laddning med ungefär tre gånger högre strömstyrka på samma tidsperiod jämfört med enfasladdning. Detta innebär betydligt snabbare och effektivare laddning för elfordon som kan dra nytta av denna teknik.

Vad är smartladdning?

Du kan övervaka samt styra laddningen och energiförbrukningen i realtid och har tillgång till en mängd information om din elbil och laddbox. Kort sagt innebär smart laddning ”energieffektivitet”. Med en smart laddbox kan du använda elen så att du minimerar både dina kostnader och ditt klimatavtryck.