Marknadsledande produkter från
svenska grossister

Vi erbjuder marknadsledande produkter i en bransch som ständigt utvecklas, där det ställs hårda krav att produkterna vi monterar håller i längden och är av senaste teknik.

Därför har vi valt att samarbeta med välkända varumärken som står för hög kvalité och förmånliga garantivillkor. Vi har ett brett utbud som gör att vi enkelt kan erbjuda den optimala lösningen utifrån just dina önskemål och ditt hus specifika förutsättningar.

Solpaneler

Decasol arbetar med leverantörer från världens största tillverkare av solpaneler. Det är nästa generations högeffektiva paneler som levererar oslagbar effekt sett till sin storlek.

Panelerna är tåliga och är marknadsledande i kvalité, effekt och garanti. Med en verkningsgrad på över 85% i 25 år är panelerna ett utmärkt väl när det gäller både ekonomi, prestanda och design.

Växelriktare

Växelriktaren är en av de viktigaste komponenterna i din solcellsanläggning. Det är den som gör om din solel till vanlig el för hushållet. Fronius är en av världens största tillverkare av växelriktare, som är prisbelönta för sin höga kvalité i Skandinavien. Bäst i test av oberoende jämförelsesajter. Fronius system tittar inte bara på växelriktaren utan hela solcellsanläggningen och att alla komponenter samverkar för att prestera maximalt.

Fronius Solar App

Håll koll på ditt solcellssystem för att övervaka, ta del av aktuell status samt historisk information om drift

  • Verkningsgrad upp till 98%
  • Kräver inte optimerare
  • Övervakning via Wi-Fi
  • Möjlighet till batterianslutning

Montage & fästen

Hela anläggningen
– Vi bryr oss lika mycket om taket.

Welands & Esdec bärläktsystem tillverkas av rostfritt stål och aluminium av högsta kvalité.
Med över 40 års erfarenhet av taksäkerhet och infästning i tak har Weland Stål utvecklat optimala infästningssystem för solpaneler.

  • Anpassat för nordiska förhållanden 30 års produktgaranti
  • För alla typer av tak
  • Tillverkat i Sverige

Laddbox

Easee Home är intelligent och anpassar sig till alla elektriska fordon, spänningar och elnät. Easee har integrerat jordfelsskydd (RCD) samt inbyggd eSim och wi-fi anslutning. Last – och fasbalansering fungerar offline. Den kan ladda upp till 10 gånger snabbare än via ett vanligt uttag om laddboxen är installerad i 3-fas.
Easee Home anpassar sig alltid till bilens behov.