Steg för steg med Decasol

Steg för steg med Decasol

Steg för steg med Decasol

Steg 1 – Kontakta oss 

Kontakta oss genom att fylla i en intresseanmälan på hemsidan eller maila direkt via e-post eller varför inte ringa oss? Du tar första steget.

Steg 2 – Boka besök

Kundansvarig i den regionen du bor tar kontakt med dig för boka ett kostnadsfritt besök för att kolla vilka förutsättningar ditt tak har för solenergi. 

Steg 3 – Projektering & Offert

Efter vi har kontrollerat att taket har rätt förutsättningar för solceller tar våra projektledare och ingenjörer tar fram en offert som är skräddarsydd för ditt hus. Något som vi alltid tänker på är att anläggningen ska inte bara producera energi till ditt hem, den ska också vara estetiskt tilltalande och passa för just ditt tak.

Steg 4 – Installation

Våra utbildade montörer och elektriker med rätt behörigheter utför din installation, detta tar vanligtvis 2-3 dagar. Anläggningen ska anslutas till elnätet och detta måste göras av behörig elektriker, det innefattar även för- och färdiganmälan till elnätsägaren. Mer information på www.elsäkerhetsverket.se

Efter installationen går vi igenom hela processen med er och avslutar med ett besiktningsprotokoll där vi säkerställer att er anläggningen är klar för drift.

Steg 5 – Uppföljning

Vi följer alltid upp och går igenom anläggning med dig för säkerställa att du som kund är nöjd och att din anläggning producerar härlig solel.

Intresse-anmälan