fbpx I Skip to main content
Installera solceller

Installera solceller med Decasol: Så går det till

Steg 1 – Kontakt

Kontakta oss genom att fylla i en intresseanmälan på hemsidan eller maila direkt via e-post eller varför inte ringa oss? Du tar första steget.

Steg 2 – Boka besök

Kundansvarig i den regionen du bor tar kontakt med dig för boka ett kostnadsfritt besök för att kolla vilka förutsättningar ditt tak har för solenergi. 

Steg 3 – Projektering & Offert

Efter vi har kontrollerat att taket har rätt förutsättningar för solceller tar våra projektledare och ingenjörer tar fram en offert som är skräddarsydd för ditt hus. Något som vi alltid tänker på är att anläggningen ska inte bara producera energi till ditt hem, den ska också vara estetiskt tilltalande och passa för just ditt tak.

Steg 4 – Installation

Våra utbildade montörer och elektriker med rätt behörigheter utför din installation, detta tar vanligtvis 2-3 dagar. Anläggningen ska anslutas till elnätet och detta måste göras av behörig elektriker, det innefattar även för- och färdiganmälan till elnätsägaren. Mer information på www.elsäkerhetsverket.se

Steg 5 – Uppföljning

Vi finns alltid tillgängliga i framtiden så att vi kan säkerställa att du som kund är nöjd och att din anläggning producerar härlig solel. 


Solcellsinstallationer är ett snabbt växande område inom energisektorn, särskilt för villor. Att installera solceller gör att du kan generera egen el och bli, till en större del, självförsörjande i din energiproduktion vilket har många fördelar. Dessutom har solcellsinstallationer förbättrats en hel del och är idag mer tillgängliga och optimala för användning av villaägare. Vårt team på Decasol  levererar och installerar därför kompletta solcellsanläggningar och laddinfrastruktur till privatpersoner, BRF och företag. Kontakta vårt team på Decasol för att komma igång. www.decasol.se/kontakt