I Skip to main content

Sveriges nöjdaste kunder

Ett tak är bland det viktigaste delarna av ett huset och vi vill naturligtvis att du som kund ska vara trygg i ditt val av solceller. För att underlätta, har vi tagit fram kundfilm från några av våra projekt där vi ger dig en inblick bakom kulisserna. Varmt välkommen till oss på Deca.

FLER KUNDCASE

Kundcase

Vi fått äran att installera många solcellsanläggningar på våra kunders tak, så låt oss hjälpa er också. Det kan vara ett svårt val att välja vilket företag som ska utföra arbetet eftersom taket är oerhört viktig del av huset. Vi vill alltid att du som kund ska vara trygg i ditt val, därför visar vi upp våra nöjda kunder på denna sidan.

Eskilstuna 1:41

Se slutresultatet när vi takmålade och installerade solceller för BRF Mesta Hage i Eskilstuna.

Eskilstuna 3:46

Följ med bakom kulisserna när vi målar taken och installerar solcellsanläggningar på BRF Sånglärkan i Eskilstuna.

Vi blev mycket nöjda med Decataks arbete. Personalen är trevlig och korrekta. Decatak utförde tvätt, takbehandling och målning. Efter utfört arbete städade dom undan med mycket gott resultat. Även grannarna var imponerade gällande det professionella arbetet.

Thomas W.Kund, Decatak

Smidigt skött då vi behövde få taket fixat innan installation av solceller. Kändes också prisvärt speciellt då våra pannor och papp var i bra skick (förutom då ytan på pannorna...). Tog ca 2 veckor från första kontakt till klart.

Oskar B.Kund, Decatak

Mötet med företaget var positivt. Svarade snabbt på mail o telefonsamtal. Företaget kom snabbt ut o besiktigade taket o en vecka senare var taket tvättat o målat. Vi är supernöjda. Taket ser ut som nytt trots att det snart är 40 år.

Börje G.Kund, Decatak

Positivt bemötande från start. Det som lovades uppfyllde Decatak också. Att få ett mossfritt tak utan att förstöra miljön var det som gick mig till beslut. Du har jag klart vatten i vattentunnorna. Med vart i färgen tror jag på lång hållbarhet - dom det utlovats.

Nancy E.Kund, Decatak

Våra Berättelser

Blogg

Viktiga steg innan du skaffar solceller

Visste du att alldeles för många husägare byter tak helt i onödan eller ser inte…
Villa

Ljungby – Fotatorp 2

Ljungby - Fotatorp 2
Blogg

Solpaneler Lydinge Resorts Padelhall

Solpaneler Lydinge Resorts Padelhall Decasol levererar solpaneler till Lydinge Resorts Padelhall i Hyllinge Vårt team på…
Villa
Dammgatan Vaggeryd
Villa
Decasol installerar solceller på Bergstigen i Habo
Blogg
Decasol levererar solpaneler till Jonas Lilja – Upplands Väsby
Villa
Decasol installerar solcellspaneler på Slättgatan i Habo
Blogg
Hög efterfrågan på solceller
Villa
Vaggeryd – Masmästaregatan 20