fbpx I Skip to main content

Ort
Örebro

Antal paneler
18 st 

Beräknad produktion
7 290 kWh/år

Husets ursprungliga byggår är 1926 och i samband med en tillbyggnad år 1975 las även taket om. Behovet av att se över taket och en investering i solceller var tydligt och låg högt på agendan.

Valet av Decatak föll på plats lite av en slump, initierat av ett enkelt telefonsamtal. Men Pga en trevlig säljare, påläst och kunnig uppfattade jag, inte så ”PÅ”, vilket gjorde att förtroendet skapades, säger Mats.

Kontakten var bra i alla led, ganska snabba puckar då väder också är en faktor. Tidplanen hölls och priset som offertats visade sig vara konstant. Offertprocessen i sig var likaledes problemfri.

Vad utmärkte din upplevelse mest?

Att slutresultatet överträffade förväntningarna. Solcellerna visade sig vara en pålitlig energikälla från dag ett. Leveransen av solcellerna var synkroniserad och allt material fanns på plats i god tid före monteringen. Arbetsutförandet var imponerande – snabbt och effektivt. Jag hölls konstant uppdaterad om arbetsprocessens framsteg och arbetsmetoder.

Städningen och strukturen under både takrengöring och solcellsmontering var exempellös. Personalen var vänlig och tillmötesgående, även om det var tydligt att de hade en hektisk arbetsdag med fler projekt som stod på tur. Ibland kanske de inte alltid höll sig helt till säkerhetsföreskrifterna, men jag är långtifrån en expert på området.

Arbetsutförandet var imponerande – snabbt och effektivt. Jag hölls konstant uppdaterad om arbetsprocessens framsteg och arbetsmetoder.

Kommunikationen via e-post var snabb och effektiv, vilket var till stor hjälp när frågor dök upp under processens gång. Denna tillmötesgående attityd bidrog till att förenkla och smidiggöra hela projektet.

Sammanfattningsvis, med Deca vid rodret, har taket fått en nödvändig omvårdnad och huset producerar nu sin egen energi med hjälp av solcellerna.

Kontakta oss om du vill installera solceller på ditt tak