fbpx I Skip to main content

Varför solceller?

Det är ofta en lönsam investering

Efter cirka 10 år har du fått tillbaka dina investerade pengar och sedan kan du räkna med en härlig vinst år efter år kommande 20 åren. Räkna med en avkastning på 8-10 % per år.

Att hitta en installatör som har djup kunskap om installationer av solcellsanläggningar och en meritlista för att ge bra kundservice och support är viktigt. Varmt välkommen till Decasol.

100% förnybar energi

Inga utsläpp, samtidigt som du utnyttjar en yta på ditt hus som aldrig används. Du är dessutom del i den gröna omställningen till en mer hållbar värld.

Beprövad teknik som fungerar år efter år

Redan i mitten på 1800-talet i samband med den industriella revolutionen kom forskare på hur solenergi kan omvandlas till elektricitet. Sedan 1950-talet har det funnits solcells installationer runt om i världen.

Minimalt underhåll

När solcellerna är på plats kan du luta dig tillbaka och njuta av alla soliga dagar framöver. Solcellerna låter inte, luktar inte och du behöver aldrig fylla något bränsle. Den beräknade livslängden är 30 år, men räkna med att solcellerna håller bra mycket längre än så.

Men vad händer om jag säljer huset?

Oroa dig inte, solceller på ditt tak höjer värdet på ditt hus från dag 1. Den nya ägaren kommer att få njuta av ”dina solceller” i många år framöver.

varför solceller

Solcellsinstallationer är ett snabbt växande område inom energisektorn, särskilt för villor.